RAMShopSite

 • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
 • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

Aparati za zavarivanje

U potrazi ste za profesionalnim aparatima za varenje? Našu ponudu čine aparati za varenje vrhunskih proizvođača Hugong, Cebora, Kemppi, Iskra i Lorch. Nudimo svu potrebnu dodatnu zaštitnu opremu i potrošni materijal, kao i druge uređaje za rad s metalom.

Zavarivanje.info specijalizirani je portal za zavarivanje tvrtke RAM d.o.o. čiju punu paletu proizvoda nudimo na našim stranicama.

Cebora aparati za zavarivanje

Naša ponuda pored aparata za varenje uključuje zaštitnu odjeću i obuću, razne vrste rezača i prijenosnih uređaja te sve potrebne kablove, elektrode, spojnice, ventile, tehničke plinove i sve ostalo potrebno za neometane radove na jednom mjestu!

Posebno smo ponosni na našu bogatu ponudu aparata za varenje koja uključuje MIG/MAG, TIG i REL (MMA) aparate kao i one u kombiniranim izvedbama za sve vaše zavarivačke potrebe.

Obratite nam se s pitanjima o proizvodima, kao i ako niste sigurni koji aparat bi bio najbolji izbor za Vaše potrebe!

KONTAKTIRAJTE NAS

 

MIG/MAG aparati za varenje

MIG/MAG aparati za varenje su široko primjenjiva vrsta aparata za varenje. Riječ je o uređajima koji vare u prisutnosti inertnog plina (MIG - Argon), aktivnog plina (MAG - CO2) ili zaštitne mješavine plinova gdje zaštitna atmosfera koju tvore plinovi štiti od zagađenja.

Riječ je o vrlo popularnoj metodi zavarivanja koja je prikladna za sve vrste materijala, a ovisno o uređaju riječ je o automatskim ili poluatomatskim uređajima za zavarivanje. Dodatne prednosti MIG/MAG aparata za varenje su širok raspon debljina varenja, materijala i mješavina plinova koji se koriste pri zavarivanju.

MIG/MAG aparati za varenje

TIG aparati za varenje

TIG aparati za varenje funkcioniraju na principu korištenja netaljive volfram (tungsten) elektrode i radnog komada gdje zaštitna mješavina plinova štiti elektrodu i talinu. TIG zavarivanjem postiže se vrlo kvalitetan zavar uz stabilan električni luk pri varenju.

Kod TIG aparata za varenje razlikujemo zavarivanje prema izvoru struje. Istosmjerna struja (DC), koristi se za varenje nehrđajučeg čelika (INOX), neleguriranih i niskoleguriranih čelika. Izmjenična struja koristi se za varenje aluminijevih i magnezijevih legura. TIG aparati za varenje se stoga prodaju u DC, AC ili često u kombiniranim AC/DC izvedbama koje možete pronaći u našoj ponudi.

TIG aparati za varenje

 

REL aparati za varenje

REL (ručni elektrolučni) aparati za varenje su najrašireniji tip aparata za varenje, riječ je o aparatima koji koriste obložene elektrode kao dodatni materijal prilikom zavarivanja. REL postupak zavarivanja se u pravilu koristi za čelik, ali je primjenjiv i na druge metale uz posebne elektrode.

Drugi naziv koji se ponekad koristi za istu kategoriju uređaja su MMA aparati za varenje (riječ je o engleskoj kratici za Manual Metal Arc).

 

Aparati za varenje u našoj ponudi

Na našim stranicama možete pronaći sve vrste aparata za varenje kategoriziranih po njihovim proizvođačima. Trenutno prodajemo aparate za varenje idućih proizvođača:

Aparati za varenje Cebora

Cebora je talijanski proizvođač aparata za varenje i plazma rezača. Njihovi robotski aparati za varenje su vodeći na svjetskoj razini za korištenje u automobilskoj industriji i koriste ih u svojem proizvodnom procesu, između ostalih, BMW, Ford, General Motors, Mercedes Benz, Porsche, Tesla, Volkwagen i ostali.

U našoj ponudi možete naći njihove aparate za MIG/MAG zavarivanje, TIG aparate za zavarivanje s istosmjernom ili kombiniranom istosmjernom i izmjeničnom strujom i MMA, odnosno REL aparate.

Aparati za varenje Hugong

Hugong je poznati kineski proizvođač aparata za varenje, automatskih sistema za varenje, plazma rezača i laserskih rezača. Riječ je o najvećoj kineskoj kompaniji za proizvodnju aparata za zavarivanje i rezanje čime je postala neizostavni dio svijetske ponude. Nudimo dugoročnu servisnu podršku za sve Hugong aparate koje prodajemo.

U našoj ponudi možete pronaći Hugong aparate za MIG/REL zavarivanje aparate za REL zavarivanje kao i aparate za TIG/REL zavarivanje u izvedbi s istosmjernom strujom i kombiniranom istosmjernom i izmjeničnom strujom.

Aparati za varenje Kemppi

Aparati za varenje Kemppi

Kemppi je finski proizvođač opreme za varenje visoke kvalitete. Specijalizirani su za proizvodnju uređaja za primjenu u brodskoj industriji, građevinarstvu, polaganju cjevovoda, automobilskoj industriji i pri izgradnji strojeva.

Na našim stranicama dostupni su Kemppi aparati za MIG/MAG za varenje, TIG zavarivanje i REL zavarivanje. Kemppi nudi standardne i invertorske MIG/MAG aparate za varenje dok su svi TIG i REL aparati u ponudi invertorski. Kemppi također nudi automatizacijska rješenja za varenje.

Aparati za varenje Iskra

Aparati za varenje Iskra

Iskra je slovenska tvrtka koja proizvodi širok raspon elektroničke robe, uključujući aparate za varenje u svojoj Iskravar ponudi. Na našim stranicama možete pronaći detaljan katalog Iskravar aparata koji se nalaze u našoj ponudi

Iskra nudi MIG/MAG, TIG i MMA, odnosno REL aparate za zavarivanje. Kao dio svoje ponude Iskra također nudi i aparate za rezanje zračnom plazmom.

Provjerite našu ukupnu ponudu u izborniku lijevo! Svakako nam se obratite ako imate ikakva pitanja o proizvodima u našoj ponudi ili trebate pomoć pri odabiru odgovarajućeg aparata za varenje. Sigurni smo kako kod nas možete pronaći sve vrste aparata za varenje za lakše radove, profesionalnu upotrebu i industrijsku primjenu.

Portal za zavarivanje

Zavarivanje.info pored brojnih svjetskih priznatih marki proizvoda nudi i brend RAM – vrlo poznatu marku, prisutnu na tržištu već više od 60 godina. U našoj ponudi opreme za zavarivanje možete pronaći rukohvate, ručne rezače, strojne rezače, dizne, plamenike, garniture, ventile, manometre, brze spojnice i ostalu opremu za zavarivanje i rezanje.

Aparati za varenje Lorch

Lorch je njemačka firma čiji proizvodi su obilježeni visokim stupnjem kvalitete i dugotrajnosti. Naglasak im je na razvoju doista produktivnih proizvoda. To je zato što , dugoročno , proizvodi ne mogu biti uspješni ako nisu ako nisu zamišljeni sa strašću i uvjerenjem.

 

FILTER PROIZVODA

Po cijeni (EUR)

Materijal

Snaga(amperaža)

Mobilnost aparata

Minarc MIG 180
 • Već od 1.618,63 EUR 12.195,60 HRK

Invertorski MIG/MAG uređaji za zavarivanje. Prilagodljiv aparat za rad na terenu.

INVERDELTA 300 PFC

Trofazni, IGBT inverter za REL zavarivanje, TIG zavarivanje, zračno hlađen

Minarc 150
 • Već od 734,85 EUR 5.536,73 HRK

Minarc 150 - prenosivi INVERTORSKI uređaj za REL/TIG zavarivanje

Aparat za MIG/REL zavarivanje EXTREMIG 180W

Jednofazni IGBT inverterski aparat za MIG/MAG, REL i TIG zavarivanje, zračno hlađen...

 • NOVO U PONUDI!
Ormarići za dodavanje žice WF serija

Cilj aparata sa odvojenim pogonskim ormarićem je proširenje područja rada...

Aparat za zavarivanje CEBORA Power TIG 1640 DC-HF
 • 0,13 EUR 1,00 HRK
 • Već od 1.765,21 EUR 13.300,00 HRK

MMA INVERTER I DC TIG IZVOR NAPAJANJA ZA ZAVARIVANJE. HF PALJENJE.

Aparat za zavarivanje CEBORA Power ROD 131
 • Već od 779,25 EUR 5.871,25 HRK

POWER ROD 131 MMA inverterski izvor napajanja (Art. 256) je prikladan za MMA zavarivanje svih rutilnih osnovnih elektroda AWS 7018, u nehrđajućem čeliku ili od aluminija.

MinarcTig 180 DC
 • Već od 3.135,58 EUR 23.625,00 HRK

Profesionalni invertorski TIG/REL uređaji. Mali divovi za velike poslove

MicorMIG 300 Basic - kompaktan sustav, vodeno hlađenje
 • 3.351,84 EUR 25.254,44 HRK
 • Već od 3.351,84 EUR 25.254,44 HRK

Uređaj MicorMIG tvrtke Lorch odlikuje se najboljim osobinama zavarivanja pa području MIG-MAG zavarivanja kako sa mješavinom plinova tako i pod CO₂. Zahvaljujući tehnologiji zavarivanja MicorBoost, zavarivanje je još učinkovitije u zahtjevnom rasponu MIG-MAG zadataka. Osim toga, stoje vam na raspolaganju veće zalihe napona koje su vam potrebne za savršeno zavarivanje elektrodama – uključujući CEL i posebne elektrode.Nikad ranije nije bilo tako lako prilagoditi sustav za zavarivanje sa rastućim vrstama zadataka. Produktivni postupci zavarivanja, programi za zavarivanje i razne pojednostavljene funkcije opisuju uređaj MicorMIG Basic.

 • NOVO U PONUDI!
Inverterski aparati za zavarivanje Xenta 140 TC–200 TC PFC

Xenta izvori za zavarivanje nude zbog male težine i malih dimenzija, jednostavnog rukovanja, najširu mogućnost upotrebe.

 • NOVO U PONUDI!
Aparati za rezanje zračnom plazmom PL 45i–100i HF

Jednostavna i sigurna u radu je prednost ovih Iskravar aparata za rezanje zračnom plazmom.

Hugong WAVE 200KD AC/DC aparat za TIG AC / DC / REL zavarivanje

Jednofazni, IGBT inverter za REL i TIG AC/DC zavarivanje, zračno hlađen...

Aparat za zavarivanje CEBORA Evo 160 M Combi

Cebora EVO 160 M Combi MIG izvor napajanja za zavarivanje je poznat po svojoj izvanrednoj pouzdanosti, uslijed svog jednostavnog dizajna i veličine sklopova i komponenti.

 • NOVO U PONUDI!
Pogonski ormarić TIG 400 CW

Pogonski ormarič TIG 400 CW namenjen je najzahtevnijim primjerom zavarivanja, posebno za nehrđajuće čelike, gdje je potreban visoko kvalitetan zavar i visoka produktivnost rada...

 • NOVO U PONUDI!
Aparati za MIG PULSE / REL zavarivanje INVERMATRIX 251K PULSE

Hugong INVERMATRIX 251K PULSE Jednofazni IGBT inverterski aparat za MIG/MAG zavarivanje...

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.