RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

MIG/MAG gorionici

TBi gorionici dijele se na gorionike TBi Classic, TBi TOP 2000, TBi X-Power i na nove gorionike sa posebno dizajniranom Expert (Mini, Plus) drškom.

Tbi Classic

1) gorionici serije TBi Classic (zračno i vodeno hlađeni) dizajnirani su da budu kompatibilni sa standardnim potrošnim dijelovima. Gorionici su izvrsni zbog iznimno fleksibilnih i tankih koaksijalnih kablova dok istovremeno osiguravaju jednaki provodni poprečni presjek. Zahvaljujući posebnom dizajnu, ovaj kabel će dugoročno omogućavati najbolja svojstva zavarivanja.

prednosti TBi Classic gorionika:

  • kvalitetan proizvod sa pouzdanim performansama (najbolja uporaba i ergonomski dizajn)
  • rebrasti gumeni kabel otporan na toplinu
  • najbolje hlađenje zahvaljujući boljem odvodu topline kao rezultat zakrivljenog vrata izrađenog u jednom dijelu
  • opći proizvod koji se može koristiti za standardnu primjenu

Priključci: Euro-Centralni priključak (na zahtjev mogući drugi priključci). Dostupni su i posebni zakrivljeni vratovi i koaksijalni kablovi.

 

FILTER PROIZVODA

Model gorionika

Promjer žice (od-do)

Tip gorionika

Vrat gorionika

TBi serija gorionika

Drška gorionika

Snaga (amperaža) CO2

Snaga (amperaža) MIJEŠANI PLIN

GORIONIK TBi 150 FX Expert Mini

Mali, lagani gorionici TBi 150 FX Expert Mini sa fleksibilnim vratom, namijenjeni hobby programu (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 150 Expert Mini

Mali, lagani gorionici TBi 150 Expert Mini namijenjeni hobby programu. Model gorionika TBi 150 Expert Mini dostupan sa basic ili mesing priključnom maticom (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 240 Expert Mini

Snažan gorionik TBi 240 Expert Mini namijenjen radu u radionici i industriji (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 240 Expert (+long trigger)

Snažan gorionik TBi 240 Expert (+long trigger) namijenjen radu u radionici i industriji (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 150 Expert (+long trigger)

Mali, lagani gorionici TBi 150 Expert i TBi 150 Expert - long trigger (dugi okidač) namijenjeni hobby programu (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 250 Expert Mini

Snažan gorionik namijenjen radu u radionici i industriji. Model gorionika TBi 250 Expert Mini dostupan sa basic ili mesing (brass) priključnom maticom (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 250 FX Expert Mini

Snažan gorionik namijenjen radu u radionici i industriji. FX označava da gorionik ima fleksibilan vrat (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 250 Expert (+long trigger)

Snažan gorionik namijenjen radu u radionici i industriji (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 260 Expert (+long trigger)

Snažan gorionik namijenjen industrijskoj primjeni (pogledajte slike dijelova gorionika za naručivanje potrošnih i rezervnih dijelova).

GORIONIK TBi 360 Expert (+long trigger)

Snažan gorionik TBi 360 Expert i verzija TBi 360 Expert sa dugim okidačem (long trigger) namijenjen radu u radionici i industriji (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova).

GORIONIK TBi 380 Expert Plus

TBi 380 Expert Plus je snažan gorionik namijenjen industrijskoj primjeni (pogledaj slike za naručivanje rezervnih i potrošnih dijelova gorionika).

GORIONIK TBi 3G Expert Mini

Mali, super lagani "automobilski gorionik" izrađen od aluminija (pogledaj slike za naručivanje potrošnih i rezervnih dijelova).

GORIONIK TBi 7G Expert (+long trigger)

Plamenik za umjereno korištenje. Dostupan i gorionik TBi 7G Expert sa dugim okidačem (long trigger)(pogledaj slike za naručivanje potrošnih dijelova).

GORIONIK TBi XP 363 Expert

Gorionici TBi X-Power serije su zračno hlađeni gorionici visoke kvalitete proizvedeni za korištenje u zahtjevnim zadacima zavarivanja u industriji. Vrat gorionika može se okretati i pričvrstiti pod bilo kojim kutem kako bi se prilagodio različtim zadacima zavarivanja (pogledaj slike dijelova gorionika za naručivanje potrošnih dijelova).

GORIONIK TBi XP 363 DR Expert (S,L+long trigger)

Gorionici TBi X-Power serije su zračno hlađeni gorionici visoke kvalitete proizvedeni za korištenje u zahtjevnim zadacima zavarivanja u industriji. Vrat gorionika može se okretati i pričvrstiti pod bilo kojim kutem kako bi se prilagodio različtim zadacima zavarivanja. Gorionik TBi XP 363 DR Expert znači da ima okretni lako zamjenjivi vrat (DR), a dostupan je u S ili L veličini sa opcionalnim dugim okidačem (long trigger) (pogledaj slike dijelova gorionika za naručivanje potrošnih dijelova).

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.