RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

Dizne za rezanje i zavarivanje

ZAŠTO KORISTITI DIZNE (ŽIŠKE) RAM

Kod svih do sada poznatih rješenja proizvodnje dizni (žižaka) javlja se manje ili više nepotpuno centriranje koje prouzrokuje promjenjiv plamen zagrijavanja i nesimetričan ulaz kisika za izgaranje i ispuhavanje. Posljedica toga je slabije i nepravilno presijecanje čeličnih limova. Naš razvojni tim uspio je riješiti ovaj problem te je konstruirao takavu diznu (žižak) koji omogućuje optimalno miješanje plina i kisika pri čemu se dobiva kvalitetno izgaranje plina i postojana temperatura. Zbog izuzetno kvalitetnog riješenja izvedbe ovih dizni na svijetskom tržištu susresti ćete kopije naših dizni (žižaka), no svaka kopija koja se pojavi daleko je od orginalnih dizni (žižaka) RAM-a. Korisnici koji su jednom probali naše dizne uvijek će znati prepoznati kvalitetu i postojanost koji proizlaze iz naših proizvoda.

Dizna Z-Ram 10 Dizna Z-ram 3

SAMO JE JEDAN ORGINAL SVE OSTALO SU LOŠE KOPIJE

Neovisno koji gorivi plin koristite u svojem radu (acetilen ili propan-butan) za rezanje čeličnih limova i profila uvjek upotrebljavate samo jedan rezač i rukohvat. Ovisno o radu sa željenim plinom mijenja se samo dizna (žižak)

  • acetilen Ž-RAM -10,
  • propan-butan Ž-RAM 20

Isti postupak vrijedi i za žljebljene limova i profila

  • acetilen Ž-RAM 3,
  • propan -butan Ž-RAM 3 PB

Posebnu pozornost smo tijekom razvoja posvetili žišcima za strojno rezanje acetilenom – Ž-RAM-82

Kako se od tih žižaka očekuje iznimno visoka kvaliteta rezanja i produljeni vijek trajanja, razvili smo žižak koji udovoljava upravo tim zahtjevima.
U svakom segmentu razvoja proizvoda koji nose ime RAM, posebna pozornost poklanja se sigurnosti rukovanja našom opremom. Bez obzira koji dio naše opreme koristite, sigurni ste da imate kvalitetan proizvod namijenjen prije svega vrhunskim profesionalcima spreman izdržati i najteže uvjete rada kojima ga izložite.

Uz poštovanje sigurnosnih standarada jamčimo vam sigurnost u radu i veliku isplativost investicje zbog ušteda u vremenu i potrošnji plina. Ovo potvrđuje ogroman broj korisnika naše opreme koji su prepoznali kvalitetu naših proizvoda.

FILTER PROIZVODA

Po cijeni (HRK)

Žižak Ž-RAM-10
  • Već od 54,45 HRK~7,32 EUR

Koriste se na svim tipovima rucnih rezaca za rezanje acetilenom, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A...

Žižak Ž-RAM-20
  • Već od 58,99 HRK~7,93 EUR

Koriste se na svim tipovima ručnih rezača za rezanje propan - butanom, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A...

Žižak Ž-RAM-3
  • Već od 86,63 HRK~11,64 EUR

Koriste se za ispuhivanje limova i profila acetilenom i propan - butanom do debljine 20 mm. Prihvat na sve tipove ručnih rezača, RAM 93-01, RAM 93-01-A, RAM 93-03, RAM 93-03-A...

Žižak Ž-RAM-82 za strojno rezanje
  • Već od 68,06 HRK~9,15 EUR

Koriste se na poluautomatskim i automatskim strojevima. Žižci su kromirani radi kvalitete rezanja i vijeka trajanja...

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.