RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

Zaštitne cipele City - bez zaštitne kapice

Cipele iz linije CITY su jedinstvene stilske cipele, pogodne za ljude koji traže zaštitnu obuću za upotrebu u mnogo različitih situacija, uključujući i slobodno vrijeme. Giasco je za ovaj proizvod razvio poseban gel umetak u području pete, nazvan G-GEL, koji je koristan za smanjenje stresa na udarce i oslobađanje energije tijekom hodanja. Ovaj potplat je proučen s posebnom pažnjom na dizajn gornjišta i potplata.

Zaštitne cipele City bez zaštitne kapice

FILTER PROIZVODA

Po cijeni (EUR)

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice SNAKE 02 F0
  • Već od 43,66 EUR 328,93 HRK

Niska cipela, MICROWASH debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje...

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice SPIDER 01P F0
  • Već od 73,06 EUR 550,45 HRK

Niska cipela, od micro-tech tkanine debljine 1,8 - 2,0 mm zajedno sa 3D vanjskom tkaninom. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje. Cipela koja osigurava visoku vidljivost zbog materijala koji su ušiveni. Mekani podstavljeni i jastučasti jezičac...

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice CROW 01 F0
  • Već od 73,06 EUR 550,45 HRK

Niska cipela, MICROWASH debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje. Mekani podstavljeni i jastučasti jezičac.

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice MALMO 02 F0 CI
  • Već od 53,85 EUR 405,75 HRK

Niska cipela, MICROWASH debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje. Cipela koja osigurava visoku vidljivost zbog materijala koji su ušiveni. Mekani podstavljeni i jastučasti jezičac.

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice LUTON 03 F0
  • Već od 50,60 EUR 381,23 HRK

Visoka cipela, WRU (nepromočiva, vodootporna) koža debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje. Cipela koja osigurava visoku vidljivost zbog materijala koji su ušiveni (reflektirajuća tkanina). Mekani podstavljeni i jastučasti jezičac .

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice EAGLE 02 F0
  • Već od 43,66 EUR 328,93 HRK

Niska cipela, MICROWASH debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge...

Zaštitna cipela bez zaštitne kapice CAT 0B F0 AE
  • Već od 51,68 EUR 389,35 HRK

Klompa, MICROWASH debljine 1,8 - 2,0 mm. Podstava od prozračne tkanine visoke kvalitete koja omogućava disanje noge te sprečava njeno znojenje. Podstavljena, podesivi remen.

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.