RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

24. međunarodni sajam zavarivanja i antikorozivne zaštite - Zagreb

Kada je najteže izlažemo! – ovo nam je bio moto prilikom ovogodišnjeg predstavljanja na sajmu zavarivanja u Zagrebu. Gospodarska situacija u Republici Hrvatskoj ne „stoji“ najbolje, a pogotovo u području rezanja i zavarivanja, gdje se već par godina za redom bilježi stagnacija. Međutim u proteklom periodu RAM je ušao u nova područja u segmentu rezanja i zavarivanja, te je započeo sa pružanjem novih usluga kao i plasmanom novih proizvoda.

Na održanom sajmu zavarivanja predstavili smo proizvode iz naše proizvodne linije rezanja i zavarivanja (plinski rezači, plamenici, rukohvate, dizne, vrhove plamenika...). Po prvi puta prezentirali smo i naše najnovije sapnice za intenzivna zagrijavanja na propan-butan. Ove sapnice koriste se sa jednodjelnim grijačem RAM 93-04.

Pored proizvoda iz polja plinskog rezanja i zavarivanja tržištu smo predstavili i aparate za zavarivanje KEMPPI (održane prezentacije), veliku lepezu poluautomatskih proizvoda za rezanje i zavarivanje proizvođača KOIKE čiji smo distributeri. Po prvi puta prezentirali smo pozicionere i ostale proizvode koji mogu unaprijediti sam proces proizvodnje (automatizacija). Standardno na našem štandu prezentirani su i proizvodi iz područja zaštite zavarivača i srodnih djelatnosti - kožni program (Weldas), zaštitne cipele (RAM je ovlašteni distributer Giasca). Vrlo smo ponosni na naš novi dizajn fotosenzibilnih maski, to su jedinstvene maske na tržištu sa nacionalnim obilježljima!

U nastavku slijedi nekoliko fotografija štanda.

  • Galerija fotografija
  • Kontakti
Zavarivanje.info -

Zavarivanje.info

Pošaljite upit

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.