RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

Distribucija opreme za rezanje i zavarivanje proizvođača KOIKE!

20.05.2009.

Ovaj mjesec naše je poduzeće uspješno privelo kraju pregovore oko distribucije opreme za rezanje i zavarivanje japanskog proizvođača KOIKE. Zbog potreba tržišta procijenili smo uvođenje KOIKE-vog asortimana iznimno značajnim i nužnim kako za naše sadašnje kupce tako i za sve potencijalne kupce ovih proizvoda. U dasadašnjem poslovnom „životu“ RAM se pozicionirao kao poduzeće koje je u svakom trenutku tržištu spremno ponuditi najnovija tehnološka riješenja u segmentu rezanja i zavarivanja kao i zaštite osoba i okoline prilkom ova dva procesa. U našem asortimanu možete pronaći proizvode iznimno visoke kvalitete, po cijenama koje odražavaju najpovoljniji odnos ovih dviju kategorija (cijena/kvaliteta) kako na hrvatskom tržištu tako i na tržištu zemalja u regiji.

KOIKE vodeći je proizvođač opreme za poluautomatsko i automatsko rezanje i zavarivanje prisutan gotovo u svim zemljama, a od sada i u Hrvatskoj!

Napredna tehnologija u kombinaciji sa velikom uključenosti u specifične kupčeve potrebe, je osnovna prepoznatljivost ovog japanskog proizvođača kojeg karakterizira više od 90 godina tradicije u pliskom , laserskom i plazma rezanju. Proizvodi ovog proizvođača  prisutni su u cijelom svijetu ponajviše u brodograđevnom sektoru  što dokazuje veliku kvalitetu i mogućnost primjene ove napredne tehnologije.

U narednim danima našu web stranicu osviježiti ćemo sa proizvodima ovog proizvođača!

  • Galerija fotografija
  • Kontakti
Zavarivanje.info -

Zavarivanje.info

Pošaljite upit

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.