RAMShopSite

  • Oprema i alati za autogeno rezanje i zavarivanje
  • Zaštitna oprema, odjeća i obuća za autogeno rezanje i zavarivanje
Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet

Rješenja za ulazak u zatvoreni prostor - optimalna rješenja za radove sa otpadnom vodom!

01.02.2018.

Jednostruke točke sidrenja

MSA Workman tronožac

Težine samo 19,5 kg uz maksimalni produžetak od 245 cm, ovaj aluminijski tronožac idealna je sidrišna točka kod radnih zadataka s ograničenim osobljem.

MSA Workman vitlo

Vitlo s ugrađenim apsorberom energije omogućava sigurno ulaženje bez pomagala poput prečki ili provodnika. Ugrađeni nosač lako se postavlja na tronožac. Dvostruki kočni sustav pruža dodatnu zaštitu. Pored toga, mogu se prenositi tereti do 225 kg.

MSA Workman Rescuer

Odgovarajući mehanizam za blokadu pada s ugrađenim evakuacijskim podizačem i nosačem čini postavljanje na tronožac vrlo prilagodljivim sigurnosnim sustavom. S 15 m dugim čeličnim kabelom, ovaj mehanizam za blokadu pada također se može koristiti za radne zadatke neovisno o tronošcu, na čeličnim gredama ili fiksnim jednostrukim sidrišnim točkama.

 

Prijenosni detektori za više plinova

ALTAIR 5X

ALTAIR 5X detektor s ugrađenom pumpom i PID opcijom posebno dizajniranom za ulazak u zatvoreni prostor u okruženjima s otpadnom vodom. Uz preko 20 dostupnih senzora, mjeri do 6 plinova. Mjerenja udaljenosti mogu se izvršavati na daljinu koristeći vod za uzorkovanje i plutajuću sondu.

Opasni plinovi kao što je metan, O2, CO, H2S i CO2 stalno se nadziru, a rezultati mjerenja bilježe se u memoriju uređaja. Ugrađeni XCell senzori omogućavaju vrlo brzi odziv koji je ključan za spašavanje života. ALTAIR 5X podnosi pad s 3 m i isporučuje se u standardnom kućištu od ugljena ili kućištu koje svijetli u tami, što je idealno za primjene uz slabu vidljivost.

Za dodatnu sigurnost ALTAIR 5X je opremljen ekskluzivnim MotionAlert alarmom za bespomoćnu osobu i InstantAlert ručnim alarmom.

 

Uređaji s crijevom za svježi zrak

TurboFlo pruža mnoge prednosti za dugotrajni rad u područjima u kojima se zahtijevaju sustavi disanja s cirkulacijom zraka. Bez dodatne težine boce s komprimiranim zrakom na tijelu uz izvanredno udobno disanje korisniku je omogućen učinkovitiji rad u otežanim uvjetima.

Niska potreba održavanja i izostanak logističkih problema dodatne su značajke ekonomičnosti ovog sustava. Snažna puhalica može istovremeno opskrbljivati do dvije osobe zrakom za disanje. Trebate samo pouzdano napajanje s izlazom od 220 volta.

 

  • Vezani proizvodi
  • Vezani dokumenti
  • Kontakti

ALTAIR 4

ALTAIR 4 je pouzdan višeplinski detektor koji meri O2, H2s CO i zapaljivi plin. Pored toga što je jedan od najkompaktnijih dostupnih višeplinskih detektora...

ALTAIR 4X

Višeplinski instrumenti prvenstveno se koriste da istovremeno nadgledaju do pet plinova. Mogu se koristiti za konstantnu i povremenu detekciju plina...

ALTAIR 5

Najnoviji član ALTAIR porodice prijenosni plinskih detektora je opremljen za 6 plinova, velikim ekranom visoke rezolucije, 18 predprogramiranih jezika i 24 sata bump-test indikatorom.

Orion Plus

Inovativan i veoma prilagodljiv plinski detektor sa 1 do 5 senzora može se upotrebljavati i kao osobni detektor i za preventivnu provjeru...

Sirius - PID i detektor za 4 plina

Idealan instrument za mjerenje kao i osobni detektor za veliki broj primjena...

Tankscope II

Tankscope II je nevjerovatno kompaktan, pouzdan i lak za upotrebu. Višeplinski detektor za specifičnu primjenu, postavio je nove standarde u pomorskoj industriji.

Zavarivanje.info -

Zavarivanje.info

Pošaljite upit

Ram Rijeka Cebora Kemmpi Strojopromet
Zavarivanje

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.